2018-01-09 - Dóri & Gergő: Mindenütt jó, de legjobb a Balaton bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Dóri & Gergő: Mindenütt jó, de legjobb a Balaton

2017. 06. 18.

Akinek volt már esküvője vagy éppen most van a lázas előkészületek sűrűjében, az pontosan tudja: a szervezés olykor bizony kompromisszumokkal jár. Még akkor is, ha figyelmen kívül hagyjuk a konvenciókat, a különböző oldalról érkező nyomást vagy „jó tanácsokat”, bizony vannak területek, ahol engedni kell a 48-ból, hogy egyről a kettőre jussunk. De mi legyen az, amit beáldozunk, és mi az, ami mellett akkor is érdemes kitartani, ha úgy érezzük, „már késő” vagy éppen nem racionális?

Fotó: Mogyorósi Attila - Pink Weddings

Amikor Dórit és Gergőt megismertem, tudtam, hogy nagyon-nagyon szeretnék velük együtt dolgozni. Vannak párok, akiket megismerek, és úgy érzem, nem tudom nélkülük elképzelni a következő szezont. Pontosan így éreztem velük kapcsolatban. Elbűvölt a csipkelődésük, az elnevetett komolykodások, az a természetes humor, önirónia és szeretet, ami körülvette kettejüket. Dóriék ekkor még szinte mindenben bizonytalanok voltak, beleértve a helyszínüket is, amit viszont kétségbeesésükben már lefoglaltak addigra. Úgy érezték, ha nem döntenek gyorsan, végül nem lesz tető a lagzi felett, elindul a dominó-effektus, mindenről lemaradnak…

Megállapodtak egy étteremmel, ami nem éppen volt álmaik netovábbja. Én sem tartottam a legideálisabb terepnek, de engem már kész tények vártak, így nem akartam ezzel tovább csavarni a tőrt a hátukban, felszívtam magam és elhatároztam, megpróbálunk csodát tenni majd a hellyel, csak itt, csak most, csak értük. Fellélegezhettem, amikor pár hónappal később Dóri felhívott és azt mondta, összeült a családi kupaktanács és úgy döntöttek, végül mégis helyszínt változtatnak: az esküvő Balatonon, Dóri szülőfalujában lesz, a családi étterem kertjében, ahol kislányként az öccsével szaladgált. Tudtam, hogy a szívük a kezdetektől ide húzta őket, csak Dóri szüleit szerették volna megkímélni a „felfordulástól”. Forgatag és kompromisszumok ide vagy oda, ez az esküvő sehol nem lehetett volna annyira otthon, annyira meghitt és tökéletes, mint amilyen itt volt, azon a júniusi napon, a Balaton vizétől pár száz méterre.

Fotó: Mogyorósi Attila - Pink Weddings

Még több fotó Dóri és Gergő esküvőjéről a Facebook oldalunkon >>>

Published by: Andi in Uncategorized @hu

Comments are closed.