FILOZÓFIÁNK

Kapni jó, de adni még jobb – ezt már az oviban megtanultuk életünk első, szülőknek szánt só-liszt gyurma ajándékainak göngyölgetésekor. Óvodás klisé vagy sem, mi azóta is menthetetlenül hiszünk ebben. Megszállottan rajongunk a munkánkért, szeretünk  szívet és lelket pakolni mindenbe, amit létrehozunk és örömet okozni ezzel másoknak.

KIK VAGYUNK?

A G.A.W.D. egy kreatív műhely, ahol a legnagyobb gonddal szövögetjük a ránk bízott esküvők látványának, hangulatának terveit, munkálkodunk annak minden apró részletén – a különleges „wow”-elemektől kezdve a grafikai arculaton át a romantikus , buja virágkreációkig és installációkig. Fontos küldetésnek tekintjük, hogy azok a párok, akik kitüntetnek minket bizalmukkal, minőségi szolgáltatást és egy örökre maradandó, kedves emléket kapjanak tőlünk, életük egyik legfontosabb napjáról.

GRUBER ANDI

Founder & designer

A virágok szeretetét kislányként, a nagymamám  mellett szívtam magamba, akinek gyönyörű, illatos kerti virágcsokrait sokan ismerték és szerették Budaörsön. Gyerekként mindig is kreatív pályára készültem, először szerényen csak festőművész akartam lenni, aztán a divattervezést tűztem ki célul. Gimnáziumban egyszer sikerült is iskolai díjat nyernünk egy általam kitalált osztályterem-átalakítással (egy erdőt és benne Misi mókus odúját keltettük életre az osztálytermünkben), de ezután a rangos elismerés után hosszú évekig pihentettem a bennem szunnyadó kreatív vénát. Az alkotás szeretete mindig is megvolt bennem, de a felnőtt élet küszöbén végül mégis egy másik irányt választottam. Kommunikációs diplomát szereztem, s tíz évig televíziós újságíróként dolgoztam. Sok szép emléket, értékes barátságokat és rengeteg hasznos tapasztalatot köszönhetek ezeknek az éveknek, de egy idő után elkezdtem nem találni a helyem ott, ahol voltam. 2014-ben, a saját esküvőnk részleteink megálmodásakor szakadtak fel bennem azok a gyerekkori érzések, amelyekről addig nem is fogtam fel, hogy valójában mennyire hiányoztak. Az ötletelés, a szabad  alkotás öröme, a virágok közelségének mámora.  Úgy éreztem, talán mindig is ez volt az én valódi utam. Hogy valami visszafordíthatatlan kezdetét vette bennem, de én nem is akarnám visszafordítani. Vettem egy nagy levegőt és úgy döntöttem, pályát váltok. Azóta mintha gyorsított felvételként zajlanának a G.A.W.D. körüli események: a nappalinkból indult „szerelemprojekt” vállalkozássá nőtte ki magát, amiben Mikinek, a férjemnek is nagy szerepe van: ő nemcsak a támaszom, a csapat fotósa és nélkülözhetetlen tagja, de a legfőbb tanácsadóm mind vizuális, mind gyakorlati kérdésekben. Hihetelen boldogság belegondolni, hogy a munkánknak köszönhetően mennyi fantasztikus párt ismerhettünk meg az elmúlt években, hány gyönyörű helyen jártunk, mennyi felejthetetlen hétvégét tudhattunk magunk mögött. Hálás vagyok, hogy mindez megadatott nekünk, hogy ezen az úton járhatunk.